Sorteer op

Studio About

Studio About is een Deense ontwerpstudio. Alle producten zijn ontworpen door architect Mikkel Lang Mikkelsen. Het basisdoel van Studio About is om inspirerende ontwerpen te maken die compromisloos zijn in materialen, kwaliteit en design. De objecten van Studio About zijn gemaakt vanuit de hoop dat het eindproduct een ontwerp is dat je generaties lang wilt laten staan, 

Studio About wilt zowel consumenten als bedrijven inspireren om aandacht te besteden aan het milieu door duurzamere en kwaliteitsbewuste aankopen. Ze willen duurzaamheid en kwaliteit creëren tegen een redelijke prijs.

In het streven naar een verantwoorde ontwerpaanpak gaat Studio About continu verschillende samenwerkingen aan die net als zij om het milieu geven. De eerste samenwerking die ze zijn aangegaan is met Forest Nation, door deze samenwerking compenseren ze de afdruk die ze maken met hun productie.

Alle verpakkingen zijn FSC / RESY gecertificeerd en kunnen eenvoudig hergebruikt worden voor andere doeleinden. Ze werken alleen met gecertificeerde fabrikanten.

© 2018 - 2022 hupsch-winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel