Draaj - Eend | Esdoorn

Vorige Artikel 19 van 30 Volgende
€ 39,00 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

DRAAJ - EEND

De DRAAJ eend is beschikbaar in verschillende houtsoorten en wordt geleverd in een bijpassende verpakking. Het hoofdje zit los op het lijfje zodat je zelf kunt bepalen welke kant de eend op kijkt. Geef je eigen 'draaj' er aan ; ) 
Bestelde exemplaren kunnen licht afwijken van de voorbeelden te zien op de foto’s aangezien elke eend met de hand wordt gemaakt. 

Afmeting: 9 cm x 9 cm
Materiaal: Esdoorn

De collectie van DRAAJ bestaat uit ambachtelijk vervaardigde objecten, ontworpen door de Utrechtse kunstenaar, houtdraaier en muzikant Karim Eharruyen.

Met liefdevolle toewijding werkt hij in zijn atelier bij Houtzaagmolen De Ster aan deze objecten. Karim ziet zichzelf niet als bedenker, maar als ontdekker van al bestaande vormen en structuren. Hij wil geen betekenis opleggen, maar slechts doorgeven. Jou nodigt hij uit om vrij te spelen met de objecten, de vormen te voelen, ze letterlijk naar je hand te zetten. Je mag er je eigen DRAAJ aan geven.

Hout leeft. Elk stuk heeft een geschiedenis, een eigen verhaal dat tot uiting komt in de jaarringen, de nerven en de noesten. Net als een mens is elk houten object daarom uniek. Karim ontfermt zich met compassie over deze verhalen en laat ze tot bloei komen in zijn objecten. Hij werkt uitsluitend met duurzaam hout. Met soorten die liefst niet al te ver weg hebben gegroeid. En als het even kan, gunt hij gevonden hout een tweede leven. Want hergebruikte materialen hebben vaak veel te vertellen. Recycling vermindert bovendien de impact van de productie op de natuur. 

DRAAJ objecten zijn ondermeer te verkrijgen in eik, esdoorn, peer en walnoot. 

© 2018 - 2021 hupsch-winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel