Atelier Sud - Lisc - Jade Parelmoer

Vorige Artikel 8 van 8
€ 29,95 (inclusief 21% btw)

ATELIER SUD - JADE PARELMOER

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een hanger van een pareltje, een ovalen parelmoeren hanger en een gegraveerd Jade blaadje. De lengte van de oorbel is ongeveer 3,7 cm. inclusief het haakje. De lengte van de hanger is 2,3 cm, de breedte van de parelmoeren hanger is ongeveer 1,5 cm.


Atelier Sud gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen, (half)edelstenen, parels, parelmoer, (gekweekt) koraal, zilver, goud en goud op zilver.
Ze recyclen alle onderdelen van niet courante sieraden, ook de sterling zilveren restantjes worden verzameld zodat het kan worden hergebruikt.

Ieder sieraad van Atelier Sud wordt met aandacht gemaakt en verschilt van vorm en kleur. Daardoor is elk item uniek en kan deze net ietsjes anders zijn dan het sieraad op de foto. De sieraden worden allemaal handgemaakt, deels in Nederland, deels in India, deels in Portugal. Met respect voor mens en natuur.
Atelier Sud doet hun best de oorsprong van onderdelen en het maakproces te doorgronden.
Een deel van het maak proces wordt verricht in India door vrouwen in afgelegen dorpjes. Deze werkzaamheden dragen bij aan hun onafhankelijkheid en zelfstandigheid.
Een ander deel van het maakproces vindt plaats in Portugal. Vrouwen in Portugal verrichten handarbeid in hun eigen omgeving, wanneer het hen schikt, veelal naast andere werkzaamheden.

© 2018 - 2020 hupsch-winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel